Bundan önce de Adobe Photoshop’un sosyal ağ paylaşımlarından çalışmalarını görme fırsatı bulduğumuz Alexander Koshelkov’un son çalışması Immortal 29 Ocak tarihinde dijital sanat severlere sunuldu.

Tüm çalışmasını bir timelapse video’da da toplayan Koshelkov, Immortal’ı 18 saatten fazla bir çalışmanın ürünü olarak, 420’nin üzerinde katman oluşturularak ve Wacom Intuos 5 bir çizim tabletiyle Adobe Photoshop CC ile tamamladığını belirtmiştir.

Alexander Koshelkov kimdir?

Yaratıcı bir grafik tasarımcı olan Koshelkov’un dokuz yıllık grafik ve web tasarımı deneyimi vardır. Küçük işletmeler için on-line ve baskı çözümleri üreten Aleks, yüksek iş etiği ve standartlara sahip kavramsal duruşu sayesinde yaptığı çeşitli çalışmalar Adobe tarafından çeşitli kereler takdir görüp çeşitli sosyal ağlarda paylaşıma değer bulunmuştur. Bunların yanı sıra deneyimleri arasında iPad ve iPhone gibi cihazlar için yazılım geliştiricilerin yazdığı back-end çalışmalar için grafik tasarımlar da yapmıştır. Aleks’in web anlayışı içinde kitlelere hizmet eden; kullanıcı-dostu ve çekici site tasarımları oluşturarak çalıştığı projelerde başarı göstermek vardır. Ultramodern görünüm ve görsel doku ile, güçlü ve kontrast renk kombinasyonları onun genellikle projelerinde cesur bir duruş göstermesini sağlar.

Alexander Koshelkov’dan Immortal

Çalışmanın son halini görüp indirmek için: Immortal Büyük Görseli

Bu çalışmaya benzer, bir başka photoshop çalışması için Erik Johansson’un Cut and Fold adı verdiği çalışmasını isme tıklayarak açılan sekmede izleyebilirsiniz. En az Koshelkov kadar yaratıcı olan Johansson’un en son yine Youtube üzerinde paylaştığı Drifting Away isimli çalışması bu diğer çalışmalara göre daha kısa ama yaratıcılık adına gerçekten ilham verici bir çalışma olmuştur.